54 60 65 64 Følg os på Facebook

Kvalitets køkken

Køkkenet skal være smukt og funktionelt. Med sit virvar af madlavning og opvask er køkkenet et af de travleste rum i hjemmet. Det stiller krav til indretning og køkkeninstallationer om elegance, komfort og effektivitet.

Kvalitet er et nøgleord for os. Det gælder i det arbejde, vi laver, i de produkter, vi leverer, og i dialogen med kunden.

Kort sagt: Vi står for kvalitet hele vejen.

Læs mere i undermenuerne om de enkelte produkter og kontakt os for et fordelagtigt tilbud.

Sammen kan vi skabe et køkken, hvor du kan kokkerere til alle fem kokkehuer.

Emhætter med montering

Skal emhætten være frithængende eller vægmonteret, indbygget eller med udtræk?

Der findes mange muligheder, når der skal opsættes en ny emhætte, men overordnet kan de inddeles i udsugningsemhætter og recirkulationsemhætter.

En udsugningsemhætte har direkte udsug til det fri gennem en aftrækskanal. Ønsker du en løsning, hvor udsugningsemhætten tilsluttes et varmegenvindingsanlæg, så den varme luft genbruges til opvarmning af din bolig, har vi flere gode tilbud på en pakkeløsning.

En recirkulationsemhætte har ikke aftræk, men er udstyret med et kulfilter, som årligt skal skiftes eller renses. Køber du emhætte hos os, tilbyder vi en aftale med løbende service.

Vagns VVS A/S sikrer en korrekt montering uanset, hvilken model du foretrækker.

Den gode køkkenvask

En god håndvask er vigtigt i det perfekte køkken. Vi garanterer en top moderne håndvask, med alle de faktorer som gør sig gældende for en praktisk håndvask.

Lad os hjælpe dig med at finde et perfekt match til dit køkken arrangement, med brug af vores top professionelle leverandører.

 

Vi står for levering og en korrekt montering.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud!

Køkkenbatterier

Vagns VVS A/S fører et stort udvalg af armaturer og blandingsbatterier til dit køkken.

Skal det være intelligent armatur, der selv kan regulere vandtrykket, en vandhane med vandsparer eller håndbruser eller måske et batteri, der kan give dig kogende vand direkte fra hanen?

Mulighederne er mange, når vandhanen skal skiftes. Her på siden kan du læse mere om de produkter, som vi anbefaler.

Alle produkterne er VA-godkendt. Det er din garanti for, at vandhanen lever op til en række sundhedskrav i bygningsreglementet.

Vagns VVS A/S står for leveringen og en korrekt montering. Kontakt os for et godt tilbud.

- Cookiepolitik Gå til facebook