54 60 65 64 Følg os på Facebook

Luft til luft-varmepumpe

Luft til luft-varmepumpe
Mangler du en varmekilde til sommerhuset eller et supplement til varmen i din bolig - eksempelvis hvis du ikke kan benytte fjernvarme eller naturgas, så er en luft til luft varmepumpe et fornuftigt valg. Denne løsning er billig i anskaffelsen og kræver ingen tilkobling til vandbårne radiatorer.

Varmepumpen egner sig bedst til store sammenhængende rum, hvis du skal have det optimale ud af pumpens kapacitet. Varmepumpen fungerer sådan, at den tager varmen fra udeluften, som bruges til at opvarme indblæsningsluften med. Du skal blot være opmærksom på, at pumpen ikke kan opvarme brugsvandet.

Gode kvalitets pumper
Vi kan hos Vagn’s VVS Comfort opsætte alle mærker inden for Luft til luft-varmepumper. Vi opsætter dog primært Panasonic og Mitsubishi, men har du en bestemt præference, imødekommer vi gerne den.

Trænger din pumpe til et tjek, kan du tegne en servicekontrakt hos os og vi sørger for, at din varmepumpe kører optimalt.

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål og giver gerne dig et uforpligtende tilbud på monteringen af en ny varmepumpe hos dig.

Luft til vand-varmepumpe

Luft til vand-varmepumpe
Denne varmepumpe er et godt supplement, hvis du ikke har mulighed for et jordvarmeanlæg. Luft til vand-varmepumpen giver dig både varmt vand samt opvarmer din bolig. For at kunne opvarme din bolig, skal den tilkobles vandbårne radiatorer.

Sådan fungerer varmepumpen
Vi opsætter primært varmepumper uden for huset. Den fungerer sådan, at udeluften suges gennem en ventilator og direkte ind i varmepumpen, som via rør leverer varmen ind i huset. Herved bliver brugsvandet og din bolig opvarmet.

Du skal dog være opmærksom på, at varmepumpen skal stå mindst 5-10 meter fra skellet, da den kan give støjgener til naboen.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad en Luft til vand-varmepumpe kan gøre for din bolig eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

- Cookiepolitik Gå til facebook